Feri Dari Batam Centre ke Tanah Merah

JAMINAN REDBUS

bus
PROMOSI YANG MENARIK Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
bus
PILIHAN YANG DIPERCAYAI Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
bus
PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah
PENGENDALI FERI TERBAIK
operator logo
Sindo Ferry

Jadual Ferry dan Harga Batam Centre ke Tanah Merah

Pengendali FeriFeri PertamaFeri TerakhirTempoh
Sindo Ferry

Feri Batam Centre ke Tanah Merah

redBus akan menguruskan semua keperluan tempahan feri Batam Centre ke Tanah Merah anda dengan portal tempahan feri dalam taliannya yang menampilkan pengendali feri terbaik di Singapura. Anda hanya perlu log masuk ke redBus.my dan mencari feri Batam Centre ke Tanah Merah. redBus menawarkan pilihan pelbagai pengendali feri, laluan feri, dan kemudahan menempah feri secara dalam talian. Cari feri antara Batam Centre dan Tanah Merah dan tempah mengikut jadual feri yang sesuai. Anda boleh membandingkan harga tiket feri Tanah Merah dan menempah feri yang berpatutan serta-merta melalui kami. Setelah anda memilih feri dan tempat duduk, anda akan diarahkan ke gerbang pembayaran dan tidak lama kemudian tiket feri Batam Centre ke Tanah Merah akan dijana.


Bagaimanakah cara menempah tiket feri dari Batam Centre ke Tanah Merah di redBus?


Tanah Merah menawarkan lawatan merasa wain sepanjang hari, berperahu di Sungai Brisbane, dan dikelilingi oleh banyak tarikan yang indah di bandar. Daripada pengalaman memanjat jambatan cerita hingga perlumbaan Go Kart dan banyak lagi, berikut beberapa cara pelancong akan dapat menempah tiket feri dari Batam Centre ke Tanah Merah di redBus untuk menikmati masa yang menyeronokkan -


  • Muat turun ap redBus atau buka tapak web redBus.
  • Masukkan Batam Centre sebagai tempat asal dan Tanah Merah sebagai destinasi. Pilih tarikh perjalanan anda, bilangan penumpang dan klik 'Cari'.
  • Senarai feri untuk laluan yang dikehendaki akan ditunjukkan. Gunakan penapis seperti tempat naik dan turun, kemudahan yang ditawarkan, pengendali, dll. untuk menyempitkan hasil carian.
  • Pilih tempat duduk anda, tambahkan maklumat penumpang dan buat pembayaran untuk menyelesaikan tempahan feri anda dari Tanah Merah ke Batam Centre. Anda boleh membayar melalui kad kredit/debit, perbankan NET dan kaedah lain di redBus. Lihat jadual feri Batam Centre ke Tanah Merah sebelum memuktamadkan tempahan anda.
  • Setelah anda membayar, redBus akan menghantar e-mel pengesahan berserta maklumat tiket m-tiket dan e-tiket. Anda juga akan menerima pautan penjejakan melalui SMS pada hari berlepas beberapa jam sebelum perjalanan. Hubungi operator feri anda untuk memastikan anda tepat waktu sebelum menaiki feri.

Nikmati lawatan anda di Tanah Merah setelah anda tiba di destinasi anda. Kakitangan redBus memudahkan anda menyelesaikan sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan tempahan tiket feri secara dalam talian. Hanya hubungi mereka melalui aplikasi atau tapak web sekiranya ada masalah atau pertanyaan.


Soalan Lazim

Bagaimanakah cara membuat tempahan tiket feri online di Malaysia?
Anda boleh menempah feri pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan melayari tapak web rasmi redBus iaitu www.redbus.my. Tapak web ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket feri anda dalam beberapa minit sahaja.
Bagaimanakah cara menempah feri dari Batam Centre ke Tanah Merah?
Anda boleh mengunjungi pelabuhan dan pergi ke gerai milik operator feri pilihan anda, berbaris, memilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika tidak, anda boleh melayari www.redbus.my dan menempah tempat anda dalam masa 5 minit.
Perlukah saya mencetak tiket feri saya sebelum menaiki feri?
Ya, lebih baik anda mencetak tiket feri anda kerana setiap pengendali feri mempunyai peraturan menaiki kapal yang berbeza.
Bagaimanakah cara membayar tiket feri saya di tapak web redBus?
Terdapat beberapa cara pembayaran yang ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar sama ada dengan kad kredit, kad debit, atau mereka boleh memilih salah satu bank yang tersenarai ketika anda mengklik “FPX (Pindahan Bank Dalam Talian Malaysia).