Feri Dari Batam Centre ke Tanah Merah

JAMINAN REDBUS

bus
PROMOSI YANG MENARIK Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
bus
PILIHAN YANG DIPERCAYAI Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
bus
PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah
PENGENDALI FERI TERBAIK
operator logo
Sindo Ferry

Jadual Ferry dan Harga Batam Centre ke Tanah Merah

Pengendali Feri Feri Pertama Feri Terakhir Tempoh
Sindo Ferry

Feri Batam Centre ke Tanah Merah

redBus mengurus semua keperluan tempahan feri anda Batam Centre hingga Tanah Merah dengan portal tempahan feri dalam taliannya yang menampilkan pengendali feri terbaik di Singapura. Yang perlu anda lakukan hanyalah log masuk ke redBus.sg dan cari feri Batam Centre ke Tanah Merah. redBus menawarkan pelbagai pilihan pengendali feri, laluan feri, dan kemudahan membuat tempahan feri secara dalam talian. Cari feri antara Batam Centre dan Tanah Merah dan tempah satu mengikut jadual feri yang sesuai. Anda boleh membandingkan harga tiket feri Tanah Merah dan menempah feri yang berpatutan serta-merta melalui kami. Setelah memilih feri dan tempat duduk, anda akan diarahkan ke gateway pembayaran dan tidak lama lagi tiket feri Batam Centre ke Tanah Merah anda akan dihasilkan.


Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket feri dalam talian di Malaysia?
Anda boleh menempah feri pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket feri anda dalam masa beberapa minit sahaja.
Bagaimana cara untuk saya menempah feri dari Batam Centre ke Tanah Merah?
Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali feri pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.
Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?
Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali feri di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.
Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?
Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).