Feri Dari Perhentian Island ke Kuala Besut Jetty

JAMINAN REDBUS

bus
PROMOSI YANG MENARIK Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
bus
PILIHAN YANG DIPERCAYAI Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
bus
PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah
PENGENDALI FERI TERBAIK
operator logo
Said Bonanza

Jadual Ferry dan Harga Perhentian Island ke Kuala Besut Jetty

Pengendali Feri Feri Pertama Feri Terakhir Tempoh
Said Bonanza

Feri Perhentian Island ke Kuala Besut Jetty

redBus mengurus semua keperluan tempahan feri anda Perhentian Island hingga Kuala Besut Jetty dengan portal tempahan feri dalam taliannya yang menampilkan pengendali feri terbaik di Singapura. Yang perlu anda lakukan hanyalah log masuk ke redBus.sg dan cari feri Perhentian Island ke Kuala Besut Jetty. redBus menawarkan pelbagai pilihan pengendali feri, laluan feri, dan kemudahan membuat tempahan feri secara dalam talian. Cari feri antara Perhentian Island dan Kuala Besut Jetty dan tempah satu mengikut jadual feri yang sesuai. Anda boleh membandingkan harga tiket feri Kuala Besut Jetty dan menempah feri yang berpatutan serta-merta melalui kami. Setelah memilih feri dan tempat duduk, anda akan diarahkan ke gateway pembayaran dan tidak lama lagi tiket feri Perhentian Island ke Kuala Besut Jetty anda akan dihasilkan.


Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket feri dalam talian di Malaysia?
Anda boleh menempah feri pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket feri anda dalam masa beberapa minit sahaja.
Bagaimana cara untuk saya menempah feri dari Perhentian Island ke Kuala Besut Jetty?
Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali feri pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.
Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?
Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali feri di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.
Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?
Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).
Berapakah harga tiket feri dari Pulau Perhentian ke Jeti Kuala Besut?
Harga tiket purata untuk feri ke Jeti Kuala Besut dari Kepulauan Perhentian adalah RM 35 untuk dewasa dan RM 20 untuk kanak-kanak. Anda boleh memeriksa tambang feri untuk laluan ini dengan mudah dalam talian di laman web redBus.
Bagaimana saya boleh ke Jeti Kuala Besut?
Anda boleh sampai ke Jeti Kuala Besut dengan mudah menggunakan feri. Feri terus bertolak ke Jeti Kuala Besut hampir setiap jam. Anda boleh mencari feri ke Jeti Kuala Besut secara dalam talian di laman web redBus atau aplikasi mudah alih.
Seberapa selamat feri dari Pulau Perhentian ke Jeti Kuala Besut?
Perjalanan dengan feri dari Pulau Perhentian ke Jeti Kuala Besut benar-benar selamat. Pengendali feri dan pentadbiran tempatan memastikan semua langkah keselamatan COVID-19 diikuti untuk memastikan perjalanan yang selamat untuk semua penumpang. Dengan protokol seperti memakai topeng muka wajib, jarak sosial 1 meter, pembersihan, dan lain-lain, feri selamat untuk dilalui. Peraturan perjalanan terus berubah kerana wabak coronavirus. Sila periksa laman web rasmi kerajaan untuk kemas kini perjalanan terkini.