Feri Dari Tanah Merah ke Batam Centre

JAMINAN REDBUS

bus
PROMOSI YANG MENARIK Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
bus
PILIHAN YANG DIPERCAYAI Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
bus
PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah
PENGENDALI FERI TERBAIK
operator logo
Sindo Ferry

Jadual Ferry dan Harga Tanah Merah ke Batam Centre

Pengendali Feri Feri Pertama Feri Terakhir Tempoh
Sindo Ferry

Feri Tanah Merah ke Batam Centre

redBus mengurus semua keperluan tempahan feri anda Tanah Merah hingga Batam Centre dengan portal tempahan feri dalam taliannya yang menampilkan pengendali feri terbaik di Singapura. Yang perlu anda lakukan hanyalah log masuk ke redBus.sg dan cari feri Tanah Merah ke Batam Centre. redBus menawarkan pelbagai pilihan pengendali feri, laluan feri, dan kemudahan membuat tempahan feri secara dalam talian. Cari feri antara Tanah Merah dan Batam Centre dan tempah satu mengikut jadual feri yang sesuai. Anda boleh membandingkan harga tiket feri Batam Centre dan menempah feri yang berpatutan serta-merta melalui kami. Setelah memilih feri dan tempat duduk, anda akan diarahkan ke gateway pembayaran dan tidak lama lagi tiket feri Tanah Merah ke Batam Centre anda akan dihasilkan.


Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket feri dalam talian di Malaysia?
Anda boleh menempah feri pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket feri anda dalam masa beberapa minit sahaja.
Bagaimana cara untuk saya menempah feri dari Tanah Merah ke Batam Centre?
Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali feri pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.
Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?
Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali feri di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.
Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?
Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).
Apakah kaedah termurah untuk pergi dari Tanah Merah ke Batam Center?
Pelancong boleh melakukan perjalanan dari Tanah Merah ke Pusat Batam melalui pelbagai mod pengangkutan. Walau bagaimanapun, perjalanan melalui feri adalah kaedah pengangkutan termurah dengan tiket feri murah dan masa perjalanan yang cepat.
Apa yang boleh anda harapkan dengan feri dari Tanah Merah ke Pusat Batam?
Perjalanan melalui feri adalah mod pengangkutan yang paling disukai dan senang antara Tanah Merah dan Batam Canter. Feri dijaga dengan baik dengan kakitangan yang ramah memastikan perjalanan yang menyenangkan bagi semua penumpang. Armada feri moden adalah luas, mempunyai tempat duduk yang selesa dengan banyak ruang kaki, dan dilengkapi dengan kemudahan onboard terkini.
Garis panduan keselamatan apa yang harus saya ikuti semasa dalam perjalanan menaiki feri dari Tanah Merah ke Pusat Batam?
Semasa anda pergi ke Batam Center dari Tanah Merah dengan feri, anda perlu memakai topeng muka sepanjang perjalanan dan di semua tempat awam. Walaupun dalam perjalanan, jarak sosial 1 meter adalah wajib dan harus diikuti bersama dengan panduan keselamatan COVID-19 yang lain. Peraturan perjalanan terus berubah pada masa ini kerana krisis coronavirus. Sebaiknya periksa laman web rasmi kerajaan untuk mendapatkan maklumat terkini.